Pages

Monday, December 8, 2008

tnduk memohon drpdaMu ya Allah



makan bersama di rumah ijat


jeram pasu di kala air terjun mengganas

bermula pada malam 9 zulhijjah tue...thanks 4 ziana 4ward msej wak2 pncak bagi umat islam di padang arafah utk menunaikan ibadat wukuf tue.antara saat yang paling dimakbulkan doa oleh Allah S.W.T..

-hanya mengharapkan dosaku selama ini diampukan oleh Allah..
-ampunkan dosa kedua ibu bapaku
-ampunkan dosa saudara2 kndungku
-ampunkan dosa semua muslimim dan muslimat

- dikurniakan petunjuk dan tdak dipesongkan hati serta ditingkatkan iman...

-sentiasa dikurniakan semngat utk prjuangkan agamaMu ya Allah...

-dikurniakan kejyaan di dunia dan akhirat

- pohon kejyaan abangku yang kni berada jauh di Ireland, kejyaan adikku yang akan terima results hujung thun ni...n kejayaan adik beradik yang len..

-kekalkan kebhgiaan keluarga kami ya Allah(sngat mengharapkan kebhagiaan kerana ia anugerah dariMu ya Allah) ..

-kurniakan kesihatan dan kebahagiaan buat semua kami ;terutamanya ibu bapa kami ya Allah..

-dmrahkan rezeki...

-kekalkan persaudaraan dan persahabatnku dengan tman2 yang bnyak membantuku selama 19 tahun ak hdup dmuka bumiMU

-n last sekali diberi kemudahan dalam mencari calon teman hidup=)hehe..lama lagi ni..jgan marah papa n mama
apapun, hambaMu ini merasakan bertapa nikmatMU melebihi dari apa yang kuharapkan...ak sujud memanjatkan setinggi-tinggi kesyukuran buatMU ya Allah..=)

2 comments:

nurulezzati MS said...

amin.

aku aku ade sedikit respon kepada doa yang akhir tuh - uncle and auntie!, didiey dah start cucuk jarum. who's the girl puteri xmau btau. uncle and auntie teka sendiri ok.

hehe. :)

MuJahId_DidIeY said...

hehehe..
kau kalau bab2 camni suke coment kan???
guraw je la si puteri saadong yg sengalnye infiniti....
kte kan ss...heheh