Pages

Sunday, December 21, 2008

2days at KeY Be Mal..

Org Kedah datang ke Klate...welcome to negeri Cik Ct wan Kembang...!!hehe, marah betol fani ble ak kate dia dah gemuk ..haha..org perempuan mmg fobia ngan gemuk eh>>???oppps..xpe..same2 kte kruskan balik...don't wory be epy..

plan punye plan, nasib bek lah menjadi...of course klntan ni mmang bnyak tempat utk dlwati...pengkalan kubor, rantau panjang, bachok beach(hehe) n
kwasn2 yg sewaktu dengannya...tapi dah mase xbagi laluan..so, xde lah lame bleh bawa fani jalan2...bersama paje, syamimi, k.we n hanif ketua klas....apapun, hrap2 ko gembira fani....walaupun cian kenderaan(kereta mini) yg terpaksa menampung beban2 yg sangat 'ringan'....terpaksa memecut di trafic light..hehe=)

second day...
1, 2, 3, 4.....
dah 4 kali ak rase xpergi 2 shbtku ni ajak.xsedap hati jgak....so, ari ni dah siap keje papa n mama suruh, terus menuju ke KB MAll sekali lagi...lina n sarah waiting...fuh2, memecutlah biarpun 40 km sejam.mama selalu berpesan kalau dah rase dtng semngt utk melajukan knderaan, ingatkan mama...so, perlahan2 je ak bwak....hehe..!!didiey dengar..baaazzz...janji ttap janji...blanje ak apa-apapun....amek adik ak,pok yan, n terus ke KB MAll..terpksalahlah lina(channggong gurlz) blanje jgak adik ak.ha2..xpe..saing2 xberkira sangat...elaun bnyak drpd ak!!

BUT,ari ni lebih lwat from kelmarin...kul 6 bru sampai umah...asar2!!!!n terlepas tugas utk mengambil rmput utk 2 orang sahbatku.lapar ke???.nanti ak akan bagi 'cekmet'(lbih krang 'chicken wedges' n snek plate kfc(special)) yg menjadi kesukaanku di kala petang menjelma...makan eh!!=)hahaha

to conclude it at all, 2 hari yng cukup menggembirakan....!!!=)

6 comments:

nurulezzati MS said...

jealousnya kakwae dan mimie serta fhani dapat berjumpa! naseb baek cuti semakin tiba ke penghujungnya. hehe.

kaya ahh kb mall, ramai melabur di situ kan pres? hehe.

MuJahId_DidIeY said...

hahahah..
dtang ah kelantan....
leh ak ajak syamimi n kak we jumpe kat pantai bachok..hahaha

yeap, of course...

shashaiffa said...

ezadd..if kau dtg sama..lg meriah..zadd..kita akn cuba mintak sponsor encik fikri..dlm membayar downpayment helicopter kita..xpe..minyak aku tanggung..hiihi..ok x?
nnt..leh ajak ramai lg..kak tgh..tong..dira..hik3

MuJahId_DidIeY said...

syamimi!!
hebat molek plan mg....
ak takut helikopter tue xleh gerok jah...
hahahah
guraw mie...

nurulezzati MS said...

didiey, itu tidak baikkk! haha. helikopter kali nih boleh muat kami berenam. senang ahh nk ke mana-mana. hehe. :)

shashaiffa said...

smpai hati kamu dd..xpe..kami akan mengikuti kursus diet seimbang yg akan d kelola oleh cik farhani buddie..hihi..tgk laaa nnt..lembu2 kau pon leh muat dlm helikopter kami dgn tahap ke"SLIM"an kami yg melampau..ki3