Pages

Tuesday, December 23, 2008

hehehe..pengakuan..

nan si roomate suruh tulis, tulis je la....bace je nan..jgn ketawa sdah!!
7 Fakta tentang saya...

1. nama:Mohamad Taqiyuddin B Ahmad Fikri.
2. d.o.b: 1 september 1989
3.p.o.b: hospital kubang kerian, wad brape, xingat.
4.h/P no:013-3705203(HOTLINE!!)
5.e-mail: antizionismipt_1989@yahoo.com.my & didiey_1989@yahoo.com.my
6. hobby : singing(hahaha, biar xmerdu pon) & reading (newspaper in BM)=)
7.favourite food: Nasi ayam n nasi dagang..

7 perkara menakutkan saya:

1. kehilangan family yang sgat disayangi....
2. tdak lagi dipercayai oleh rakan2..
3.terkena bencana spt tsunami yg dahsyat..nauzubillah
4. gagal dalam matlamat..(hrp2 dapat abiskn ngan cemerlang kat ip tek ni)
5. membuat persembahan...(abis sekotak tisu lap peluh)
6. tempat tinggi...(setakat nk baiki lampu blik tue boleh la..hahah)
7. lembuku kembali menghadap Ilahi...hehahaha

7 lagu buat masa skrg...
1. mahligaimu dari air mataku-lestari
2. sekelip mata kau berubah-lestari
3. permata buat isteri-kopratasa
4. cinta tiga segi- kristal
5.kau dipaksa ak terpaksa-ukays
5. epilog silam-haikal
6.menanti di barzarkh-far east
7.kekasihku di menara gading-ukays

(PERINGATAN:lagu2 jwang ni xmelambangkan diriku, OK..hehe)!!!!

7 perkara selalu sebut...
1. eh,
2.owh,
3, subhanallah=)
4. parok
5. lembu..haha
6. adik
7.jange bising gak

7 perkara yg amat bernilai...
1. of course lah ak ni seorang islam walaupun from Ghana..hahahha
2. ade family yng sangatlah menyayangiku.papa n mama yang selalu memberikan 'hadiah' iaitu pengalaman hdup mereka....hehehe
3.dikurniakan sahabat2 yang pndai melawak..so, ak boleh blaja..
3. laptop(COMPAQ).basikalku, jam tanganku, hpku.. kurelakan pemergianmu..hehehe
4. kad2 yang diberi oleh rakan2 or funny, frenship, religious sms...
5 lembu-lembuku(biarpun skunk ni mereka2 kna penyakit kuku dan mulut)...hehe
6. kucingku...lambang persahabatan..OREN
7.tawaran2 selepas spm...

7 pertama kali dalam hidup...

1. ditampar waktu form 1..(aih, ni pengawas punye sebab lah...)bercucuran air mataku..hahahaha
2. tdak mandi 2 hari (KRS Negeri kelantan, Pasir Mas)
3. brek kereta sampai terseret 4o meter tayar(xde la ak amek pita ukur utk ukur ni, agak2 je)...takut Allah je tahu(bersama harizal, k.we, syamimi, ziana)
4. bangun2 tido duk dalam tandas( FORM4 kat MRSM YTB)aih, jangan lah berguraw mcam ni wahai hantu..kotor seluar ak...)
5. disepak kaki mase men bola( Darjah 2) sampai setahun lebih terseliuh...malunye cz yang sepak tue perempuan..hahaha
6. berkayak( Form 4)....xsabar raasnye nak lagi...
7. luahan hatiku yang direject.sdih beb..hahahaha...ade hati!!!

4 comments:

sahabat-nan said...

wow...
sgt3 mantap beb...
fuh...caya la rumet aku ni..
yg xtahan tu kaki kena tndang pmpuan seliuh stahun lebih... ish3....
tu pmpuan ke pondan tu hahahah...
well done didiey!!

MuJahId_DidIeY said...

hahaha...
jgn bising2 nan...
nanti malu ak...
hahaha

nurulezzati MS said...

tp aku paling nk gelak pasal lagu2 tuh. hehe. pres ohh pres, dalam diam pemilihan lagu2 agak jiwang. hehe.

ade banyak lagi kau punya confessions yang boleh mengundang gelak tawa kecil di hatiku. haha. tp xpelah, kasi chance kat pres memberitahu rahsia2 lawakk.

hehe

MuJahId_DidIeY said...

hahaha...
eh, ak mmang suke la lagu2 cam 2 ...
satu lagi lagu baru yang ak mnat..
puteri saaodng sengal foron Bangi...from kristal!!hahaha