Pages

Wednesday, December 17, 2008

selamat jalan...


smile always .....=)since I have chance to smile kerna akan tibe waktu dan ketikanya ak tidak lagi mampu utk tersenyum...hehe..berpujangga ckit..ha3

boboy dan emaknye sdah berlalu pergi meninggalkan rumahku...lumrah kehidupan..setiap pertemuan pasti akan diakhiri dengan perpisahan..hu3..tdak lagi hilang kepuasan hatiku melihat si emak meragut rmput2 di depan rumahku dan kelincahan BoBoy yang melompat2 di halaman rumahku, namun boboy telah dijual bersama ibunya...ak sendiri pon tdak thu bagaimana bnatang yg tidak punya akal dan fikiran(lembu2) mampu membuat hati ini kdang2 terasa sunyi apabila ketiadaan mereka...keagunganMu ya Allah..selamat menjalani kehidupan baru bersama tuanmu yang baru biarpun ak thu tuanmu itu tdak akan serajinku lagi.(yg ni realiti ditindih fantasi..hehehehe..)=)

kusimpan kenangan bersama BoBoy n emaknya...=)

10 comments:

nurulezzati MS said...

ohhh patut laa kau gundah gulana. xpelah. nk tikus aku seekor x? hehe. gurauu je. sabar dd. tatapilah gambar mereka jika rindu mereka. hehe. smile! :)

sahabat-nan said...

waaa...
so touching laa..
emm.. klu ko rindu dorg dd.. ko p la kt tuan bru dorg tu.. jmpa dorg..
simpati aku ngn rumet aku nih.. nti aku bw sapi dr sabah ya.. kta ternak kt mktb ya dd..
hehehe.. joking hehehe

shashaiffa said...

ouhh.jgn sedih2 didi...di..ayam kat blakang boboy tu..ade tuan die x?hahahah..

MuJahId_DidIeY said...

puteri saadong sengal-hehehe,,..
ye sebab tue lah ak gundah gulana...he3
nasib baik lah ada ckit2 gambar die...hehe

nan-owh, mmang roomate yg memahami perasaan ak lah..hahah!!!
yup, dats a good idea...tapi kte kna bgun awal la..nk kena mandikan sapi tue dlu..hahaha

syamimi my grandmother!!-xdok ag...mg nak pero ko???ambik ah...tapi jago molek lah...klu mg semelih, ak gi bakar mulong tue..hahaha

shashaiffa said...

hahah..ok..mu hntar ayam tersebut umah aku pagi esok!! aku jaga molek ehh..dun worry..sepak sikit2 jerr..

ziharusan said...

Boboy da x de ke ??

nurulezzati MS said...

elley, sroh didiey hntr ayam eh? HAHA.

MuJahId_DidIeY said...

ziham-ye la...die buat perangai sangat kacaw kebun sayur orang...huhuhu

syamimi-jgn duk nk mengarut...ak pos lah..abis tahi atas baju ak la ak gi hatar gak...

zati-kau jgn nak buat sengal eh....

shashaiffa said...

hah..mampos laa aym tu di..x sapa2 lg kat umah aku..ntah2 dh jd kfc.hhaaha

MuJahId_DidIeY said...

hahaha...
aih, mane bleh???
xmati mati...
ak dah sediakan tong @ balang oksigen..hehe
suka la mie..
biar xlawak pong...hahaha