Pages

Thursday, November 6, 2008

telor penenang jiwa...

hehehe..

MATH 2!!suatu pengorbanan yg begi2 hebat diperlukan utk meguasai kesemua silibus sem 3ni..ssah sngat!!berkampong di bilik qasem..arip n qasem sebagai mentor...tq cz panda saing n bujang!!hahaha..

duk berbual sampai la 2.50 pagi bru balik blik...n suatu kesukaan baru senjak dua menjak ni ak suke makan telor yg digoreng dalam blik guna periuk nan n kapit ngan roti!!sos cili..sambil menikmati indahnya alam ciptaan Allah di kala manusia lain sdang nyanyak dibuai mmpi.!!maRvellous!!sape yg nak tmpah bleh laaaa..ak akan jual yg biase RM 5 n special 5.70 sen..mrh r tue..klu nk marah marah kat Pak Lah si bengap PM tue..naik hrga mnyak bnyak sangat ari tue..naik 78 sen pas2 turun 5 sen n 10 sen sekali turun..pikir la ckit..kte kat atas snang lenang,berhibor, projek sana sini, rkyat di bawah menderite.nak makan pon xbleh.apatah lagi nk anta anak sek..nk jadi PM mcm tue, better ak bagi lembu genius ak kat umah tue (BOboy, Michael, n 2 ekor ag xbagi name ag..yg tue kna discuss len kali ngan family.. )masuk bertanding..conpem mnang majoriti besar..!!eh2, jangan la sedih..ape nak jadi laaa ngan mulut ak ni.mengate kat Pak Lah lak.bkan pe, ni just kate2 semnagat buat Pak Lah, kebanggaan ramai rakyat Malaysia supaya cpat2 BERAMBOS dari jawtan PM tue..apapon,cian ak.pnat je tulis.Pak Lah bengap tue bkan bukak pon blog ak ni...hehe

apapon, kuatkan semngat dan iltizam utk menjatuhkan Pak Lah..eh2 bkan2..!!!utk mengahbiskan exam ni..insya-Allah bejaya..ku pohon restu drpada ayah dan ibuku utk mendoakan kejayaanku di sini..hehehe. k assalamulaikum!!

4 comments:

shashaiffa said...

heiiiii muhammad dd ni..awal2 ckp sal roti vs telur..baru ingat nk order..then tiba2 sal paklah vs minyak mahal menjelma..haihhh

MuJahId_DidIeY said...

hehehhe...sory mie..emosi ckit..

farha ni said...

wow. lembu didiey Michael? haha

MuJahId_DidIeY said...

hehehe...sengal la fani ni..ak bgthu die ko perli nama die.!!