Pages

Saturday, November 1, 2008

mama dah maju..hehe

assalamualaikum...hehehe

pagi td didiey bangun ntah macam mane bukak laptop trus bukak ym...n then didiey tgok offline message from mama kate dah ad blog sendiri...hahaha..suke sangat..!!llpas along, angah, didiey ad blog, mama tetap xketingaln dalam mengikuti arus kemajuan ni..hehe.msti angah n along pon suke thu mama dah ada blog sendiri..hehehe..jgn lupe gthu papa biar papa pon ad blok juga....ble papa dah ada blog, conpem papa akan bagthu sempadan2 nk pilih calon isteri utk anak2 yg xleh lebih jauh daripada BACHOK n bukit dombak...haha..selamat berkarya di blog utk mama..didiey akan sentiasa membaca n bukak blog mama..hehehe...

and didiey nak bgthu mama didiey xckit pon rase terbeban ngan cara mama didik kami sume..tingat lagi if naek kete ramai2 papa akan tunjuk org kepenatan & yg kuat berpeluh keje sebagai bruh kasar bina bangunan, papa n mama selalu ingatkan supaya belajar rajin2 supaya tidak perlu melalui kepertan hidup sedemekian rupa...insya-Allah kat cni pon didiey akan belajar rajin2..

sekali lagi, congratulation buat mama dan papa yang berjaya menjadi pendorong kepada didiey
selama ni....selamat menjadi blogger mama. assalamualaikum w.b.r

1 comments:

ee_zafrullahafham said...

hahahaha mama maju dah sekarang