Pages

Tuesday, November 18, 2008

RahmatMu sentiasa disampingku...

adikku perempuan sorang.he3...
gift from fani, faz, n syamimi....

terdetik dalam ati keciku pada hari ni....!!bertapa bnyaknya nikmat yang telah dikurniakan oleh Allah, pemilik alam semesta ni kepada diriku dan keluargaku secara umumnye...moga2 Allah tidak sekalipon membiarkan hambaNya ini hanyut dalam kelekaan dunia, bergelumang dengan maksiat ntah di mana penghujungnya...
kupanjatkan setinggi kesyukuran ke hadrat Ilahi sekali lagi ats kejayaan adikku, Cik Ct Wan Kembang, yang xmungkin tercapai tanpa sifat pemurahMu ya Allah..tahniah buat ct yang berjaya mengharungi dugaan utk menempuhi UPSR..apapon, ini baru permulaan kepada cabaran yang jauh lebih perit dan lebih pedih...apapon, abangmu yang baik ni akan sentiasa memberi sokongan..hehehe.xdilupai penghargaan yang xterucap dengan kata2 buat papa n mama yang xkenal erti penat lelah dalam mendidik kami semua.. .Thanks also to all my fren especially yang bersusah payah bagi adiah buat adikku yang chat ni.:Fani sengal, Cobra, Syamimi C-Hat.hehe..cHow..!!










6 comments:

nurulezzati MS said...

elley selalu ingat kan future adik ipar beliau. sweet kann? :))

MuJahId_DidIeY said...

hohoho.....
ezzati kau mmang dilhirkan sengal...
ak pon xthu laaaa nak ubah kau mcm mane....

nurulezzati MS said...

ahhahahaha.
kang kalau aku xsengal kang kau xkenal plakk.
hehe. gurau-gurau je lah didiey. sensitif lah kauuuu.
sejak ada 4 ekor lembu nih maken sensitif plak kannn.
xpe lahh.

MuJahId_DidIeY said...

hahahha.. eleh mengakau kau sengal eh...
ye r...ak dah ada 4 shbat baru tue....sahbat2 ak pon sengal gak..
buang sisa prot ikut suke die je...tapi kau xde la sengal sampai thap tue..=)

farha ni said...

eh ezadd! lembu tu aku pun bg ok. elley je dapat nama?

hahaha. kerana beliau special di hati didiey mungkin?

nurulezzati MS said...

yeah kakbudd! itu tekaan yang paling tepatt. heee.

adk tgh saje nk perangkap dd.

heee.