Pages

Thursday, November 13, 2008

Berakhirnye Sem 3...

maaf zahir batin....
solat tiang agama




merempit ke umah dira



bowling d endah parade









ak, fani sengal, cobra, zaya, n si raja lawak wan....













pusat sains-mat ani smart, shark, kgmate, cob, dira




Assalamualaikum w.b.r

sem 1, sem 2, sem 3,sedar xsedar dh setahun setengah ak kat IP Tek, KL....biarpon agak tersasar daripda cita2 ak yang sebnar..hehe,...WALAUBAGAIMANAPUN, btol cakap orang tua2..pilihan parents adalah yang terbaik..ak memnajatkan setinggi kesyukuran pada Ilahi.

Sem 3 yang penuh dengan kenangan...
monitor-Muhd Hanif b Mustapha..hehe.ketua kelas yang terhebat sepanjang ketiga2 sem..dan memang diakui oleh mantan2 nye termasuklah ak ngan wan.hahaha..ye r..tgok sape setiausaha,...jgn marah nih..!!kdang2 stres tue biase la..sebab ak pernah rase benda tue..so, lepas ni sekali lagi akan berlaku peralihan kuasa dalam kleas math..hehehe..bersedia zaki, arep,ziham, ropi, qasem,NO EXCUSEhehe
Asistance:Fazliana bT MAnsur...
sangatlah epy ko ni cob...stres2 pon mnat ko tue dalam berlakon tdak pernah pudar.-ROSSA.hehe...merupakan rakan gengster ku di maktab...sengal die ak rase kalau dikumpulkan dalam lori tangki mnyak pon xmampu angkut ag...apapon, tahniah ko cob..ak nak cadangkan ko n hanif ni dikekalkan sebagai ketua n assitance cob!!

Raja LAwak...-wan
mmang kau ni wan ak xthu laaa nak kate ape..kau punye kelebihan dalam melawak tue sangatlah hebat..!!tue sebab ak rase mak ayah kau xsuke sangat kau balik umah..serabutkan otak die je..!!walau berapa banyak pon gf kau, ak ttap sokong kau..eeh, xsokong..sebab kau gak marah kalau bdak2 ni permainkan perasaan perempuan..hahahahah.n satu ag,.ak tahu kau sampai nk menangis ari tue ble xdapat anugerah bilik tercantik....tapi ak yakin sem dpan kau akan berusaha ke arah itu n akau akan dapat.n ak rase fungsi blik kau sebagai pawagam geng2 kte akan dikekalkan kontraknye....hehehe...satu ag, jgn duk terikut sangat dengan cara bercakap rumate kau tue nik yang sememangnye sakastik n terikut2 dengan gaya bercakap die 112 tahun dulu.jngan marah nik!!.okey..jaga diri baik2 cuti ni..kalau orang mesej tolong balas okey...!!!!

Buat Ak Tersenyum-Sheila on 7

chance ni nk wish thank a lot buat rakan2 di cni...BOYZ;din , ropi, ziham, qasem, arep, wan, hanif , zaki, , mat nor, wan naziri, salahuddin, paje, nik,harizal, hasnan, chonk, bob , tsn, .GulZ; Kak We, Syamimi, Zati , Cobra, Fani sengal, Raihan ,Ana, Sueraya, Nik, Nabila,K.Zura, afah , Zue... ad mase panjang umur kte jumpa sem depan..hehe..SELAMAT BERCUTI boh!!

k setakat ni dlu coretan utk sem 3..minta maaf kalau ada clap n jangan lupe bagthu ak kalau ak ad hutang sume.bagthu mulot bleh, or sms, or fs.if fs jangan r post comment, hantar msej r..malu gak ak!!hehehe..k asslamualaikum

P/S -Bas Sani menunggu kami malam esok..

8 comments:

ziharusan said...

yeah.. Hehhe
ko pon sengal didiey
moga bahagia di samping si dia. AMin

farha ni said...

aku sengal? kau pun. selamat bercuti drag! c:

nurulezzati MS said...

didieyy SS, :)

sangat enjoy kelas matematika 3 sem bersama anda. hv fun hols. :)

maaf dan terima kasih atas segala pertolongan dan lawak2 yang berkualitiii :))

MuJahId_DidIeY said...

zham2!!!!!!!!!!argh, stres ak ngan ko ni....

fani, ko tue mmang diakui sengal laaa...satu matab kte..he3

n zati pengerusi ss,
tq for everything,...
sebagai rakan, ak sentiasa upport kau...prove it!!
thnaks gak cz selalu bantu ak..hehehe
eleh, ak blaja utk melawak drpda kau la sengal!!!

Mohamad Saadon said...

aku x ajar orang jadi sengal. tu kau punye bakat semulajadi. hee. aku still SS :)) ohh i wonder, support ape? haha.

ohh ohh selamat blaja musika di asrama. jaga elley for akuuu. haha! kidding.

SS we are, and akan stay until the right time comes. hee.

*i'm using babah's account.haha*

MuJahId_DidIeY said...

sengal ko eh???
account abah ko pon kau hentak krome je...
insya-Allah..
ak akan jaga baik2 semua kwan2 kite..
balsah jgak kau ni za-ya.(nama baru kau)..

ziharusan said...

doakn kite semua lulus math 2. Amin

MuJahId_DidIeY said...

insya-Allah...
infinity of worry=(