Pages

Thursday, January 15, 2009

sem baru...

assalamualaikum...
sem bru da mula skrang ni...minggu pengurusan pelajar bru da tamat..ade ak pi n ade yang ak xpi...
sangat menggembirakan...roomate stil ag same.hasnan.!!.so, xsusah2 kalau lpas ni ak mngidam nak makan sosej kte bli je kat tesco tue nan!!!kukuskan sosej2 tersebut....

results pon da thu...alhamdulillah semuanya lulus.n bnyak2 tq kat papa n mama yang selalu bagi kata2 semngat...n xlupe buat rakan2 clasmates yang bnyak membantu...semua dak laki2, wan, qasem, arip, ropi, zham, mat anih, zaki, n etc..haha..perempuan...ezzati si sengal(bnyak bantu ak bi), syamimi, fani, fazliana, k.we n raihan n sumenye...jasa kalian xkulupakan.hahaha..seriously, b4 ak nk tahu results exam sama ada lulus ke x, xselera nk makan nasi kat umah..biase 4 pinggan jadi 2 pinggan je setiap kali makan..hik3..

math 1 n math 2...???!!aduih, perpisahan terasing la skrang kte sume..da xsekali ag n sekelas..diluah mati bapak, ditelan mati emak...hehehe..btol ke ni??!! dah xde ag raja lawak wann din jpp...bachokmate, k.we, gengster bersama, cobra, n setiausaha ss ezzati...insya-Allah kdang2 terasing ni pon ade bnyak jugak kebaikan... syangkan anak tangan-tangankan, syangkan bini tingga-ltinggalkan...biarpun tdak berkaitan dengan tajuk ni..hehe..

da kul 2am la...amek baju dalam mesin dan mahu kusidai diseluruh blok A kerana terlampau bnyak..hehe..assalamulaikum...

2 comments:

ad-Din said...

mane name muzaffar??

MuJahId_DidIeY said...

hahaha...
sory r din...
sdak laluh klu bab nk mapuh ak mg dih
hahahah