Pages

Sunday, January 25, 2009

marah itu syaitan!!!

Gmbar Hiasan
dah lame meruap dalam kepala otakku bende ni ...2 minggu duk kat IP TEk ble terpikir je hal ni...rase nk je balik terus n xnak balik umah lagi nak gi bakar dlu monaliza n mastura tue...PC Service n Repair..CPU punye lah elok ak hantar just nak format je, tapi ble dah htar berderet die bgthu rosak ini rosak itu...

mula2 ngan Modem Cable, Graphic Card, n Mother~board lak.n lastly processor tue trus...harga baiki lebih kurang RM 800.ak da xthu nk kata apa.keketaran tangan dirasai ngan sangat kuat.rase bersalah pon ada..gatal nk pi htar cpu yang elok tapi lembap je masalahnye..n marah lagi la..!!diikutkan hati, nk terajang je muka technician tue...sampai mampos mcam die buat kat CPU ak..tapi ble pikir2 balik, n tambah lagi ngan tekad ak xnak terlibat ag ngan benda2 mcam ni, sabar itu adalah jalan terbaik...

pada CPU yang sentiasa dalam ingatanku, ak akan berusaha sedaya upaya utk selamatkan kamu..if xdapat jugak, terima kasih kerana sudi menemani dan menolongku selama 7 tahun sejak aku di Form 1....=(

9 comments:

ciKnaThiRaH said...

sabar deh didiey~

MuJahId_DidIeY said...

owh, tq my fren....
insya-Allah...

shasha_iffa said...

didi..dugaan sentiasa tidak segan mengunjungi diri kita! jadi..byk2 laa bersabar :)

MuJahId_DidIeY said...

hehe...
ayat mengalahkan a samad said laluh mg mie...hehe
btol jgak mg kato tue mie...

sahabat-nan said...

ish3.. apa dah terjadi??
cian cpu tu.. hihihihi

shasha_iffa said...

aku ni cucu angkat A.Samad said di..x heranlahh kann..

MuJahId_DidIeY said...

ntah la nan
da bkan rezeki ak....
nk marah pon da xguna
huhuhu

nurulezzati MS said...

oh si mas'ul lajnah dakwah. dah ajak kakwae gi marah abang kedai tu ke blom? hehe. wtv happens didiey, bersabarlahh. :)

MuJahId_DidIeY said...

yeap...
ak sememangnya didiey yang sentiasa
'bersabar'
hahaha