Pages

Friday, October 31, 2008

Thanks Allah...

assalamualaikum w.b.r salam perdebatan ..hahaha...semangat ag!!

tersengih sorang2 je ak hari ni.baiarpon di sebalik masalah genting seorang remaja yg tiba2 je bertamu lwat malam 2.hmpir2 nk bgthu nk tarik dri..gle ke ape!!??practice punye la penat, tbe2 je nk trik diri..ha3...xthu nape selalu tersengih hari ni !!maybe cz segala bebanan debat yg ak pikul selama ni dah beres dengan kptusan yg ckup mnggembirakan hatiku yg agak menggelegak keserabutan .he3.beban ke???!!ak je yg lebih2.he3.actually, bnda tue biase je..BUt, when it comes hampir2 sama ngan exam, so it mke me so stres...sedikit pon ak xnak sejarah htam ak di semster pertama berulang lagi di semster akhir foundation ni..dengan kasih dan rahmatMu ya Allah, berilah kekuatan!!..

Whatever, xthu nak kate ape kat wan n zati..lautan terima kasih..sahabt2 yg walaupun sengal, tapi dapat mngurang'n stres ak ni. sory bebnyak cz kurang aktif masa debat pg td.biase la, langit xselalunya cerah.haha.he3..PM yg hmpir ke arah proses peralihan kuasa.haha.one important thing dat both of u should know, kte da mnang laaaa..so, xyah nk sedih2 ag..!!!zati, kembangkan potensi kau dengan meningkatkan kelajuan kau bercakap tue kepada 150 km/j!!!n wan kau boleh kembangkan bakat kau dalam membuat lwak yg infiniti n kembangkan potensi dalam mnggunakan ayat jwang kau tue!!!

k, tq utk mama n papa n sume adik2 n abang long kat umah yg support xhenti2.skrang didiey terpikir nk buat ape dalam dua bulan kat umah cuti ni.apapon, tpi ia pasti tdak mengecewakan kerana h0liday ni laa yang selalu didiey harapkan utk menjelma,.4 ekor sahabat karibku menunggu semestinya!!hahaha..hehe. sume bdak2 math,.TQ. xlupe kpada nik smart, salahudin besi n paje rima yg selalu meberi kata2 semngat ...hahaha..assalamualaikum..=)

2 comments:

nurulezzati MS said...

sengal eh kau. patut la xde mood and muka cam stresh je. ape2 hal, thanks for being such a nice teammate lah kan. same goes to fther juga. as i told to a friend hari tu pon aku bsyukur dapat korang as teammates yang sanggup bagi cooperation. sry if sumtyms (selalu juga.hehe) aku ter-emo dan ckp gila kat anda-anda. ok now,study sampai muakk tanpa sebarang gangguan ok. may Allah bless you.

MuJahId_DidIeY said...

hahaha..
kau tue kuat suara menjerit bile mc umum science 2 jadi naib juara..hahaha..
okey..!!ak rase if xde cik ya tue kau xkan dapat smber inspirasi kan???hahaha..xpe..yg penting study skunk..hahaha