Pages

Friday, October 24, 2008

global peace la konon...

hehehe..
last week( ari ahad)
students math went to stadium national bukit jalil..katanya ada Global peace..
bkan men awal bertolak..duration of journey; 12 minutes..hahaha
rupa-rupanya kul 2 program tue akan start..huhuhu

berjalan punye jalan, dah boring sangat, ketua rmbongan ak mat anih smart, nk ilangkan stres ngan gi indah parade..hehehe.men bowling..!!2nd experience men bowling selalu masuk longkang!!! dah la men bowling with our proud batik..hahahaha..malu ckit2 tue adala la...

wan naziri conpem laaaa become da winner..n yang ak paling xpuas ati ngan wan fader n ezzati si sengal..bru je men da dapat score tinggi..zati kate die ni anak kg, tue sebab xbese men bowling2 ni..blasah jgak bdak sengal ni!!!
fani pon hebat...!!!hehehe..walaupun die ni group sengal2 gurlz,die banyak score sampaikan dapat jatuhkan lebih daripada 320 pin..hahaha..faz lagi laaaaaa..dah laaa hebat men..pas2 pandai berlakon..die xyah byar men bowling ari tue..die berlakon ngan akak cashier tue..hahaha..jgn marah faz...!!!

4 comments:

farha ni said...

didiey dah ade blog lah! hehehe. whoaa. aku pergi main jugak okeh hari tu kat indah parade! takde sebut nama aku pun!

MuJahId_DidIeY said...

hehehe..okey sengal yag suke buat muka arnab eh!!nanti ak masukkan..hahaha

ziharusan said...

Hahahahahah . . .

MuJahId_DidIeY said...

pe plak kau suke zham???nk kna blasah eh...??hahah...