Pages

Tuesday, December 1, 2009

hati2 dlm melangkah....


tahun 2010 akan membuka pin2 gerbangya xlama lagi...
dan pada thun depan adikku akan mula
melangkah ke darjah satu
dan memulakan hari sekolahnya secara rasmi...

hari konvokesyennya 25 disember ini....
insyaAllah aku akan mnghadirkn diri di
dewan bsr IPGM Kampus KB.....
& adikku akan bernasyid..hahha
Ae-Man-IBu...
walaupon kna berada di barisan blkang..
tapi aku akan ttap bersemngat utk pergi
memberkan sokngan....=)
aku hrap bdannya masih lembut utk bergerak ke
kri dan ke kanan
ketika menyayikan lagu tersebut.....hahah
walaupon ak sgat keras utk melakukan prgerakan spt itu....;D

aku mendoakan moga2 adik bongsuku ini
akan terus brsemngat utk mlngkah ke Darjah 1
walaupon dia ada simptom2 ketakutan
melampau apabila ada test..hahhaha
ke mana xtumpah kuah kalau x ke pinggan nasi adiknya...;D
insyaAllah...=)

6 comments:

miss E. said...

aku yakin dia tak mcm kau yang keras and macam kelakar masa melangkah ikut beat lagu. haha. sengalll.

MuJahId_DidIeY said...

hahhaha...
eh, ak try dah la okey...
sampai sakit pinggang2
masa prtandingan ari 2...hahah
ko len la...
duk tgok lathan fizikal dak2 atma...
masti hbat n lentur gler bdan..hahhah

miss E. said...

Mangkukkkkk. jgn kaitkan dah lah! hish. omg omg. mengundang kemarahan ni. haha

selamat graduasi adik kepada Didiey. :)

MuJahId_DidIeY said...

apih say tq..hahha
die psan jgan cakp kuat..

Afham said...

Haa, Graduation Apih 25hb nih yer?

Ee kat PUISI time tuh. Kena bagi support kat Apih tuh.Jangan bagi tala majlis dia tuh

MuJahId_DidIeY said...

owh...
bereh2...
mama kato anjok ko 26 hb....
smnagt nk gi beli baju nk
masuk darjah 1 tue...