Pages

Sunday, March 8, 2009

seribu satu pengalaman..=)

pasir pekan bermula segalanya....

ilmu penuh di dadanya, Terima Kasih Cikgu...


paje bersma music conductor from timpat, Qlate....Mr.Hnif


saje xde keje....=)

ready to go everyone..... (Hala, Binatang Berjalan, Hulubalang, Bertabuh, Pok Dogol)

wirawati Qlate...=)

kepenantan memalu gendang....


malam persembahan...


selmat jalan saing tradisionalku, gedombak=(





teringat balik at da first tyme minta keizinan ngan papa dan mama nk gi berkampung di p.pekan selama seminggu utk main alat muzik wayang kulit last november....berat je terasa kat ati aku...baru je balik nk cuti da nak tinggal rumah semula seminggu...tapi 'kertas keje' yang ak buat tue dengan mudah diluluskan . thanks a lots buat papa n mama....






ble dah abis men sume n da buat persembahan, sngatlah epi n rasa bebas dari jadual lthn yang padat b4 persembahan..at da same tyme cdey cz ak da xbleh ag nk men alat2 tradisional zaman Francis Light ni....huhuhu..moga2 walaupun secebis ilmu yang aku dapat dapat juga ak smpan n kongsi ngan rakan2 yang len...time kasih cikgu Ghani, serta isteri yang menyediakan nasi belauk ktka kami berkampung di rumah Cikgu.hehehe.. n Puan Munirah yang mempunyai idea sekreatif ini...
Kukukukukukukuk...zzzzzzzzz

2 comments:

shasha_iffa said...

keep da memory together :) didi..ianya x kan berakhir d sini.. sooner or later..we'll go to French!! hahahah..cikgu kan nk bawak kite g Perancissss

MuJahId_DidIeY said...

hahahha...
bereh2...
narak blaja 15 tahun xleh gi lagi....
byeh2...